Welkom bij de explorers

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar? Dan ben jij een explorer! Als explorer organiseer je alles zelf! Samen met de andere explorers van je groep besluit je welke dingen jullie gaan doen en hoe je de afdeling bestuurt.

Bij de explorers ga je dan ook zelf aan de slag met het organiseren van je opkomst, let je op de financiën en doe je alleen activiteiten die jouw afdeling gaaf vindt! Heb je toch advies nodig? Dan is er altijd nog je begeleiding aan wie je vragen kunt stellen!
Wat kun je tijdens een opkomst zoal verwachten? Het ligt sterk aan de groep hoe de opkomst eruit ziet, de ene keer kan het zijn dat we in het donkere bos verschillende spellen doen en de andere keer kan het zijn dat we chill aan het kampvuur zitten en het over verschillende thema's hebben. Maar ook een gezellige filmavond met pizza of zelf koken kan zomaar voorbij komen op het programma.

In je tijd bij de explorers ga je in de zomer de wereld verder verkennen tijdens het zomerkamp, denk hierbij aan raften in Oostenrijk, fietsen door Berlijn of primitief in overnachten in de Ardennen.

Heb je interesse om eens een keer voorbij te komen en een opkomst bijwonen, geen probleem! Kom gezellig voorbij, maar neem van te voren ff contact met ons op.

De exploreren draaien elke vrijdag van 20:00 tot 22:00

 

__________

Het team

 

Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.op met de leiding van de explorers