Welkom bij de scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en doe hier samen met je nieuwe vrienden super gave dingen. Leer zeilen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen! 

Tijdens je tijd bij de scouts wordt je kennis verder uitgebreid op het gebied van scouting. Zo leer je andere knopen, moet je de kaart goed kunnen lezen tijdens een hike en ga je eigen eten koken op een zelf gemaakt vuurtje.  Er worden ook door het jaar verschillende weekende georganiseerd waarin je leuke activiteiten gaat doen en waar je scouting kennis goed van pas komt.

Bij de scouts ben je een stuk zelfstandiger dan bij de welpen. Zo wordt je ook bij de scout voorbereid op de volgende speltak waarin jezelf activiteiten gaat organiseren.

In de zomer ga je lekker met je speltak op kamp, pionier je eigen keukentent en vlaggenmast en kook je de heerlijkste maaltijden op het vuur.

De scouts draaien elke vrijdag van 19:15 tot 21:45

 

__________

Het team

 Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.op met de leiding van de scouts