Verhuur info

Ons gebouw

Scouting St. Willibrord beschikt over een geweldige locatie in Kerkrade (Zuid-Limburg) die, sinds februari 2002, in gebruik is. Het gebouw is van alle gemakken voorzien en voldoet aan alle eisen van deze moderne tijd. U heeft de beschikking over een algemene ruimte, uitgerust met een moderne keuken. Verder bieden wij u gescheiden sanitair ruimte en een uitgebreide kampeerplaats achter ons gebouw. Kortom de ideale plaats om te verblijven.

Het gebouw wordt niet meer verhuurd vanaf vrijdag 18:00uur t/m zaterdag 13:00uur, met uitzondering van de zomer vakantie, ivm met onze speltakken

Niet alleen voor overnachten kunt u bij ons terecht. Ook voor vergaderingen, feesten, schoolverlaters of andere bijeenkomsten kunt u in ons gebouw terecht.


Een parkeerplaats is voldoende plaats voor 10 auto’s.

Voor vragen over het verhuur kunt u terecht bij : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De verschillende ruimtes


Onze algemene ruimte
Deze ruimte is multifunctioneel. Hier kunt u een feest geven met max 60 man (staan) maar ook eten met 30 man of slapen met 20. Alles is mogelijk. 

De keuken
De open keuken die in de zelfde ruimte zit is van alles voorzien: Volledig servies en bestek, pannen, een groot gas fornuis met grote oven, koelkast, afwasmachine, magnetron, koffiezet apparaat Enz.

Sanitaire blok
De wasruimte heeft meerdere wasbakken op verschillende hoogtes.
De heren kant bestaat uit 1 wc, 2 urinoirs en 1 douche.
De Dames kant heeft 2 wc’s en 1 douche.

Welpen lokaal
Plek voor 20 man slapen, speelruimte, buffetten enz. 

Velden achterom
Op het eerste veld achterom is plek voor ongeveer 4 a 5 tenten. Dit ligt aan de grote van de tent. Grote groepen zullen dan ook moeten kamperen.
Het tweede veld bied de mogelijkheid aan om een kampvuurtje te stoken. Tevens is hier ook de ingang naar het bos ( afgesloten met een poort, maar met de sleutel heeft men toegang tot het bos )

Vragen?
Voor meer informatie vul het aanvraag formulier in of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Huren van goederen

Heeft u een feestje of een ander evenement. Wij beschikken over de middelen. Statafels, Partytenten, Klapbanken zijn een aantal van de artikelen die wij hebben.

Heeft u bijvoorbeeld een voetbalweekend? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van slaaptenten. Wij beschikken over diverse soorten en maten.

Activiteiten in de buurt


GaiaZoo:
Lokale mooie dierentuin
Webiste


Continum:
Technisch ontdekking museum
Website

D'r pool:
Zwembad in Kerkrade.
Website

Snowworld: 
Wintersport in Landgraaf. Maar ook een klimpark en rodelbaan
Website

Miljoenen lijntje:
Rij mee in een oudertse stoomtrein door het limburgse landschap.
Website

Leisure dome
Een complex met bioscoop, arcade, bowling, glowgolfbaan en een binnenspeeltuin.
Website

Kinderstad Heerlen
Gigantische binnenspeeltuin
Website

Verhuur Team